SUOJAA OMAISUUTESI
Ratkaisuja turvalliseen asumiseen
ILMAINEN TURVAKARTOITUS
OTA YHTEYTTÄ JA SOVI TAPAAMINEN
UUSIMMAT TURVALAITTEET
Murto-palo- ja kosteushälyttimet sekä kameravalvonta.
TURVAA YRITYKSESI OMAISUUS
Räätälöidyt ratkaisut eri tarpeisiin
HUOLELLINEN SUUNNITTELU
Julkisen sektorin ja liikerakennusten turvaratkaisut
JOUSTAVAA PALVELUA
Asennukset, huoltosopimukset ja päivitykset.
Slider

Tuotteet eri kohteisiin

Image

KOTI

Kodin turvallisuutta voidaan parantaa asentamalla sinne kodin tarpeita vastaava hälytinkeskus.  Keskukseen voidaan liittää liiketunnistimet, palo- ja häkävaroittimet, ovitunnistimet ja vesivuototunnistimet. 

Laitteet valvovat kotiasi, olet sitten kotona tai poissa ja keskus ilmoittaa puhelimeen esim. tulipalosta, vesivahingoista tai murrosta. Tunnistimet voivat olla kaapeloitavia tai langattomia, tai osin molempia. Kameroilla taas voit valvoa varastoja, piha-alueita ja esim. autokatosta.
Image

KESÄMÖKKI

Kesämökille tai toiselle asunnolle voidaan asentaa keskus, joka valvoo kiinteistöä murroilta ja tulipalolta. Laitteen avulla voit saada selville mökin lämpötilan ja saat nostettua sitä matkapuhelimellasi vaikka olisit vielä kotona tai vasta matkalla. 

Järjestelmään saadaan erilaisten tunnistimien lisäksi liitettyä myös kameravalvonta. Pelkkä järjestelmän olemassaolo ja siitä kertova teksti tai kyltti estää suurimman osan murroista ja ilkivallasta.
Image

MAATILA

Maatilan tuotantorakennusten ja kaluston suojaaminen varkauksilta ja ilkivallalta onnistuu parhaiten hyvin suunnitellulla, tallentavalla kameravalvonnalla. 

Oikein sijoitetut kamerat ja niistä kertovat kyltit riittävät usein estämään kutsumattomien vieraiden liikkumisen alueella. Kameroita voidaan hyödyntää myös tuotannon valvonnassa eläintiloilla. Palovaroitinkeskuksella parannat tilasi paloturvallisuutta.
Image

YRITYS

Yrityksen tarpeet vaihtelevat painottuen murto-, palo-, prosessi- tai kameravalvontaan. Konttoritiloissa on suositeltavaa käyttää liike- ja ovi- ilmaisimia. Jos yrityksessä on asiakaspalvelupisteitä, niihin voidaan sijoittaa vartijakutsupainikkeet. 

Tuotantotiloissa valvonta painottuu usein palo- ja lämmönnousu- ilmaisimiin. Kameravalvontaa käytetään yleensä prosessivalvonnassa, asiakaspalvelu- ja varastotiloissa sekä ulkoalueiden valvonnassa. Hälytykset voidaan ohjata paikkakunnalla toimivalle vartiointiliikkeelle.
Image

MYYMÄLÄ

Myymälän hävikkiä voidaan estää tehokkaalla, tallentavalla kameravalvonnalla. 1-4 kameran järjestelmät ovat niin edullisia, että niihin tehty investointi tulee nopeasti takaisin hävikin pienentyessä. 

Asiakaspalvelupisteissä voi olla vartijakutsupainikkeet. Kun myymälä on suljettu sen valvonta voidaan toteuttaa liike-, lasirikko- ja paloilmaisimilla. Hälytykset voidaan ohjata paikkakunnalla toimivalle vartiointiliikkeelle.
Image

HOITOLA

Vajaakuntoisten turvallisuutta voidaan parantaa asettamalla ulko-oville ovi- ja liiketunnistimet. Tämä helpottaa henkilökunnan resursseja huolehtia potilaista esim. yöaikaan. 

Potilaiden käytössä voi olla myös henkilökohtaisia langattomia hälytysrannekkeita tai hätäpainikkeita. Laitosten palovalvontaan löytyy älykäs mutta edullinen palovaroitinjärjestelmä, jolla voidaan suojata laajojakin tiloja. Yksinasuvien turvaksi on mm. liikkumattomuushälytin, joka hälyttää mikäli asukas ei tietyn ajan sisällä liiku asunnossa.

Toiminnan kuvaus:

OTA YHTEYTTÄ - LAITEKOKONAISUUDEN SUUNNITTELU - TARJOUS - KAUPPASOPIMUS - ASENNUS - KÄYTTÖKOULUTUS - TUOTETUKI ja HUOLTO